Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament facial Power C+ Skeyndor – efect antirid, impotriva petelor pigmentare, puternic antioxidant cu suspensie de Vitamina C 30% in Silicon + BONUS! Reda fermitatea pielii, imbunatateste elasticitatea, reduce inflamatia si calmeaza iritatiile!

75 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: 25 de ore

Descriere

Dupa efectuarea  tratamentului este necesara protectie SPF cel putin doua saptamani.
Vitamina C este unul din cei mai puternici antioxidanti:
formeaza o molecula rara de autoregenerare, ce reduce radicalii liberi de superoxid si elimina peroxidul de hidrogen;
confera actiune antioxidantan non-stop;
potrivit tuturor tipurilor de ten;
ajuta la sinteza colagenului  si reprezinta o forma pura de Acid Ascorbic;
reduce aparitia multiplelor semne ale imbatranirii si confera stralucire;
reduce aspectul petelor maronii și al diferitelor tipuri de pigmentări, cauzate fie de expunerea la soare, fie din alte motive.
reduce inflamația și calmează iritațiile pielii.
ajută la dispariția petelor roșii apărute în urma acneei.
sporește eficiența produselor pentru protecție solară, stimulând mecanismul pielii de protecție împotriva razelor UV.
ajută la fermitatea pielii.
imbunătățește elasticitatea pielii. 
Vitamina C este un antioxidant puternic care protejează pielea de factorii nocivi de mediu, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de razele ultraviolete sau poluare. Pătrunde adânc în piele și neutralizează radicalii liberi care sunt toxici pentru celule. În același timp, stimulează regenerarea celulară și susține sintetizarea colagenului. Printre efectele sale vizibile se numără pielea cu un aspect luminos și o textură îmbunătățită, reducerea ridurilor și a liniilor fine, creșterea fermității și elasticității.
Vitamina C are și un efect antiinflamator, fiind astfel o alegere bună și pentru persoanele care se confruntă cu acnee sau rozacee. Iar atunci când este folosită împreună cu un factor de protecție solară, vitamina C contribuie la o protecție mai bună împotriva efectelor nocive ale razelor UV asupra pielii.
FOTOREGENERARE si CROMOTERAPIE! Puterea vindecătoare a luminii pentru frumuseţea pielii tale! Sa spunem NU tuturor problemelor tenului  : acnee, cicatrici, pete, riduri, cuperoza, arsuri, plagi postoperator! Efect biostimulator la nivelul intregului organism. Tehnologie elvetiana  de ultima generatie care a obtinut  doi ani consecutiv  trofeul pentru Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii  la Congresul de Medicină Antiaging de la Paris!