Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Pori dilatati sau acnee? Poti remedia cu Peeling Chimic mediu, Mezoterapie si Masca LED, tratament facial adaptat problemelor tale: pori dilatati sau ANTI-ACNEE! Se uniformizeaza tenul si se regleaza sebumul! Sunt folosite un concept de peelinguri noi marca MEDIDERMA Romania, lideri pe piata europeana!

717 Lei
În loc de 1.434,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: 10 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Peeling ANTI-AGING - un sistem de peeling cu actiune sinergica, cu agresivitate si timp de recuperare redus la jumatate datorita sinergiei dintre TCA impreuna cu o solutie Booster bogata in AHAs, vitamina C si acid fitic.
Peeling ANTI-ACNEE - Salipeel si Melaspeel, sistem anti-acnee care controleaza productia de sebum, reduce eziunile inflamatorii ale acneei moderate si uniformizeaza nuanta tenului. Indicat in acneea papul-pusturoasa si retentionala, nodulo-chistica.
Solutii Jessner modificate cu activi keratolitici, seboreglatori, anti-inflamatori si antimicrobieni, ce ofera siguranta in administrarea si toleranta sporita. Leziunile de acnee se reduc din prima sesiune.
Peeling ANTICICATRICI - tratament de peeling indicat in cicatricile si petele post-acneice (rolling si box), uniformizeaza nuanta tenului, reda luminozitatea si vitalitatea tenului, creste sinteza de colagen si elastina.
Este compus din acid salicilic, piruvic, vitamina C, lipozomala, acid kojic, acid hialuronic. Actiune tripla din prima sesiune!
Masca Spectrum cu LED + curent Galvanic - procedura inovativa in dermatologie, masca cuLED are urmatoarele beneficii asupra tenului: netezirea liniilor fine si a ridurilor, reglarea procesului de imbatranire la nivel celular, eficienta in tratamentul acneei. Curentul Galvanic faciliteaza penetrarea substantelor active in piele.
In functie de problemele tenului se pot aplica diverse planuri de tratament:
1. Lifting Facial cu terapie LED, lumina roșie beneficii:
→ Program de rejuvenare a pielii (reducerea liniilor fine si a ridurilor, tonifierea pielii, redarea elasticitatii  pielii)
→ Estomparea pistruilor și diminuarea aspectului petelor pigmentare
→ Tratarea efectelor foto- imbatranirii
→ Reducerea porilor, efect putenic antioxidant ,antiimbatranire
2. Tratarea acneei cu terapie LED, lumină albastră beneficii:
→ Tratarea acneei de toate gradele (forme ușoare, medii, severe)
→ Imbunatatirea circulatiei sanguine
→ Tratament antibacterian
→ Tratarea cicatricilor postacneice
3. Tratament dupa intervenții chirurgicale plastice si postacneic, terapie LED lumină mov beneficii:
→ Tratament antiinflamator 
→ Tratarea cicatricilor postacneice
→ Imbunatatirea circulatiei lanivelul zonei tratate