Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting facial nechirurgical frunte, obraji, barbie, gat. Se foloseste procedura de ultima generatie: FIRE PDO Screw, PDO Pull COG, injectare Toxina Botulinica si acid hialuronic! Spune adio ridurilor incapatanate si arata mai tanara cu 10 ani INSTANT! Super-promo la clinica eleganta, zona Pipera!

800 Lei
În loc de 1.400,00 Lei
Site:
Discount: 43%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 75
Valabil încă: 8 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Firele resorbabile PDO au efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL.
Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.
Fire resorbabile COG
Firel COG sunt fire mono (singulare) cu „ghimpi” in jurul lor care le ajuta sa se prinda de piele. Acest tip de fire PDO pot imbunatati structura pielii, avand un efect de lifting.
De asemenea, acest tip de fire imbunatateste productia de colagen in jurul „ghimpilor”.
ROSE COG bi way - fire ghimpate duble unidirectionale ce sunt perfecte pentru consolidarea fixarii pielii lasate si pentru redefinirea ovalului fetei.
PULL COG bi way - fire ghimpate duble bidirectionale ce ofera un puternic efect tensor. Varful bont sau tip canula permite efectuarea unui tratament mai sigur si putin traumatic. Riscul de hematom este redus spre minim, iar disconfortul pentru pacient este inexistent.
Dupa tratament, tenul este rejuvenat, rezultatele fiind vizibile imediat.
Fire resorbabile durata
Conform producatorilor, efectul de lifting obtinut cu ajutorul firelor PDO dureaza pana la 2 ani, in functie de organismul si stilul de viata al pacientului.
Chiar daca aceste fire sunt 100% resorbite de organism, efectul de lifting ramane si este vizibil imediat dupa procedura. Rezultatele finale pot fi observate dupa 2 -3 luni.
Tratamentul cu fire PDO stimuleaza reintinerirea si creste elasticitatea pielii, imbunatateste aspectul general al fetei prin eliminarea ridurilor, reda conturul facial si are si un efect terapeutic, crescand circulatia limfei si a sangelui.
Tratamentul dureaza foarte putin, intre 30 si 40 de minute.
➡️20 fire PDO - redefinire mandibula
➡️Lifting pometi si barbie cu fire PDO Screw
➡️Lifting Barbie 15 fire resorbabile PDO pull cog tornado Princess si 2 ml Manificare CelluSlim - 1500 lei