Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare definitiva axila si zona inghinala cu Laser DIODA, cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit! Tratamentul cu Laser Dioda elimina parul in proportie de 90%, fara durere sau efecte secundare si intr-un timp mult mai scurt! Rezultate spectaculoase chiar si pe pielea bronzata!

330 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 45%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Cea mai noua tehnologie in domeniul epilarii definitive, da rezultate impecabile indiferent de culoarea parului sau de tipul de piele!
Laserele dioda folosesc principiul fototermolizei selective pentru a tinti cromoforii specifici din piele, melanina sau sangele, prin incalzirea lor selectiva, tesutul inconjurator nefiind lezat. Cand realizam epilarea definitiva, melanina din foliculul de par este targetata si afectata ceea ce duce la intreruperea cresterii parului. 
3 LASERE COMBINATE intr-unul singur
1.ALEXANDRIT 755nm (lungime de unda
Lungimea de unda a laserului alexandrit ofera un grad foarte ridicat de absorbtie a energiei din melanina. Acest lucru il face ideal pentru o gama larga de tipuri si culori de par. Aceasta lungime este potrivita in special pentru firele usoare si subtiri care sunt greu influentate de alte lungimi. Lungimea undei de 755nm patrunde in straturile mai superficiale ale pielii si ajunge la celulele stem din zona Bulge a foliculului de par si este, prin urmare, extrem de eficienta in a lucra in zonele cu par cu radacina mai superficiala, cum ar fi sprancenele si buza superioara.
2.DIODA 810 nm lungime de unda
Lungimea de unda clasica a epilarii cu laser este de 810 nm. Ofera o penetrare mai profunda a foliculului de par cu o putere medie ridicata si o rata de repetitie mai mare. La 810 nm, nivelul energiei absorbite din melanina este moderat, facandu-l sigur pentru pielea inchisa la culoare si tipurile de par inchis la culoare. Adancimea mai mare a penetrarii ajunge in zona Bulge si Bulb a foliculului de par. Acest lucru permite ca mainile, picioarele si barba sa fie tratate foarte eficient.
3.YAG 1064nm lungime de unda
Lungimea de unda de 1064 nm este caracterizata printr-o absorbtie mai scazuta a energiei din melanina, ceea ce o face o solutie perfecta pentru tipurile de piele mai inchise la culoare. Concomitent, 1064nm ofera cea mai adanca penetrare a foliculul de par. Acest lucru ii permite sa ajunga in zona Bulb si Papilla a foliculului de par si, prin urmare, este foarte eficient in tratarea zonelor cu par localizat in profunzime, cum ar fi scalpul, axile si zona inghinala.
EXTRAFUNCTIE
TRATAMENTE FACIALE: rejuvenare, acnee, pete, riduri, foliculita, semne
SISTEM RACIRE: 5 nivele ajustabile
- manipulul echipamentului beneficiaza de cea mai noua tehnologie de racire cu microcanale ce sporeste siguranta pacientului si gradul de
- confort, minimalizand durerea
INDICATII si CONTRAINDICATII
AVANTAJE IN COMPARAŢIE CU ALTE METODE DE EPILARE DEFINITIVA:
-nu este dureros
-timpul de lucru este mult mai scurt
-functioneaza chiar si pe pielea bronzata
-citeste chiar si firul de par subtire si blond
-intretinerea se realizeaza la 1-3 ani
-trateaza orice zona a corpului indiferent de sensibilitate
-eficient inca de la prima sedinta
-numarul de sedinte este cu atat mai mic cu cat culoarea pielii este mai deschisa, iar radacina parului este mai inchisa
CONTRAINDICATII:
-in sarcina
-in alaptare in zona axilei
-interzis persoanelor cu boli de piele
-interzis expunerea la soare / solar cu o saptamana inaintea procedurii cat si o saptamana dupa procedura
-interzis daca se administreaza antibiotice