Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare definitiva cu IPL E-Light pentru zona fetei, mustata sau perciuni – 3 sau 6 sedinte! Alege solutia ideala pentru a scapa de parul inestetic, fara durere sau iritatii! Eficienta garantata, cu pana la 80% mai putin par nedorit de la prima sedinta!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
260 Lei
În loc de 520,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 50%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Cum functioneaza?, IPL, acronimul de la „Intense Pulsed Light” (Lumina Intens Pulsata) este o tehnologie relativ noua care trimite impulsuri luminoase la radacina firului de par, distrugandu-l. Acest tratament este eficient doar in faza de crestere a firului, atunci cand radacina acestuia este vizibila pentru aparat.
Ce tip de piele?Tehnologia IPL Elight aduce in plus radiofrecventa (unde electromagentice), care nu este dependenta de melanina, astfel incat pot fi distruse si firele de par roscate sau deschise la culoare. Mai mult, tehnologia IPL Elight are rezultate chiar si asupra pielii inchise la culoare, acolo unde un aparat IPL/SPL simplu nu poate trata firele de par.
Cate tratamente sunt necesare?? Sunt necesare mai multe sedinte la intervale de timp de 4 sau 6 saptamani. Dupa primele 3 sau 4 sedinte, acest interval va creste pana la 12 saptamani, datorita faptului ca firele ramase vor creste mai lent. In functie de zona tratata, precum si de alte particularitati individuale, sunt necesare intre 6 si 10 sedinte pentru a scapa complet de parul nedorit. .