Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Zambet sanatos si respiratie fresh! Igienizare dentara profesionala cu detartraj, consultatie, periaj profesional si imbunatatirea tehnicii de igienizare la clinica in zona Dorobanti, tratament efectuat in siguranta de medic specialist!

99 Lei
În loc de 375,00 Lei
Site:
Discount: 74%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 32
Valabil încă: 44 de ore

Descriere

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!                                          
Air-Flow-ului reprezinta un mod eficient de indepartare a petelor de cafea sau ceai de pe dantura, de a readuce culoarea naturala a dintilor si chiar de a obtine o usoara albire a acestora. Aceasta procedura nu afecteaza smaltul dintilor si are rezultate imediate.
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatology, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.           
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.