Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Microneedling si Oxigen Hiperbaric – ten reintinerit, tonifiat si luminos, fara cicatrici sau pete! Orice femeie are nevoie de un tratament facial! Prinde oferta cu reducere de la elegantul salon Tanning Boutique si rezolva problemele tenului!

250 Lei
În loc de 350,00 Lei
Site:
Discount: 29%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Microneedling sau terapia de stimulare a productiei de colagen este o procedură de rejuvenare-regenerare a pielii  minim invaziva care implica utilizarea unui dispozitiv medical de forma unui stilou cu microace de unica folosinta.
Printr-o miscare de vibratie de dute-vino controlata se produc multiple microintepaturi in piele stimuland secretia naturala a fibrelor de colagen si elastina. Acest efect se obtine datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa o leziune, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanatos.  
Actiunea mecanica a dispozitivului este completata prin  aplicarea de seruri bogate in substante active, care patrund  direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acelor se adapteaza in functie de zona tratata si de afectiunile cutanate.  
Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor) si se efectuaza sub crema anestezica. Fie că vorbim de cicatrici de acnee, post-vărsat de vânt, sau despre îmbunătăţirea calităţii pielii, cum ar fi ridurile, tenurile imbatranite, porii dilataţi şi chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin microneedling.
OXIGEN HIPERBARIC FACIAL - reteta care nu da gres niciodata daca iti doresti un look wooaw instant. Tratamentele faciale cu infuzie de oxigen hiperbaric au devenit cunoscute datorita Madonnei si altor dive de la Hollywood fiind aclamate ca o metoda care nu da gres daca vrei sa ai un look wooaw la un anume eveniment. De asemenea, infuzia de oxygen la nivelul fetei practicata in mod regulat ajuta la reducerea erupțiilor cutanate, a petelor pigmentare și diminuarea aspectului liniilor fine si a ridurilor.
Oxigenul Hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare! Dupa numai o sedinta acestea fiind perfect vizibile:✅pielea devine mai netedă✅mai luminoasă✅mai elastică✅ridurile fine au fost anulate✅cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcanele se reduc si eleŞi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor, si in general, a imperfectiunilor.
Tratament cu oxigen hyperbaric se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer ,de puritate scazuta 16-18% prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%.