Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Te-ai saturat de depunerile de celulita si colacei? Vrei sa scapi de aspectul de coaja de portocala si kg in plus? Alege tratamentul cu impachetari la tunel cu infrarosu, eficienta maxima! Obtine rezultate garantate cu pachetul de 5 sedinte, 50 min./sed. de la Bella Esthetique!

200 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 25
Valabil încă: 2 ore

Descriere

Impachetarile la tunel ajuta la reducerea celulitei si a greutatii, activeaza functia de autoinsanatosire si aparare a corpului, eliminand totodata substantele nocive. 

Impachetarile la tunelul cu raze infrarosii: Principiul pe care se bazeaza procedura este urmatorul: razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism.
Beneficii: 
– imbunatatirea sistemului imunitar; 
– ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange; 
– creste rezistenta la boli; 
– reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii, o singura sedinta de infrarosu cu cateva ore inainte de culcare va asigura un somn linistit, relaxant; 
– reintinereste organismul; 
– accelerarea microcirculatiei si metabolismului; corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat; 
– elimina in proportie mare substantele nocive acumulate in organism, 25-30% din grasimi, metale grele si alte substante nocive, spre deosebire de sauna care nu reuseste sa elimine decat un maxim 15 %.