Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Sanatate pentru tenul tau! Bucura-te de aspect luminos, reintinerire si eliminarea imperfectiunilor cu tratamentele faciale de la Bella Esthetique! Alege pachetul cu Microdermabraziune, Mezoterapie sau Oxigen Hiperbaric!

150 Lei
În loc de 400,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 34 de ore

Descriere

Microdermabraziunea este unul dintre  tratamentele cheie in lupta impotriva ridurior si a inestetismelor faciale. Prin intermediul acestui procedeu se exfoliaza celulele moarte de la suprafata epidermei accelerandu-se astfel productia de colagen si elastina, petele pigmentare si cicatricile post acnee sunt eliminate si se reda stralucire si luminozitate tenului.
Mezoterapia, supranumita si „lifting nechirurgical”, reprezinta o procedura prin care sunt introduse in derm 95% din componentele serurilor si fiolelor utilizate. Astfel, ridurile sunt umplude din interior, creste productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si la hidratarea tesuturilor.
Terapia cu oxigen hiperbaric are rezultate foarte bune in incetinirea procesul de imbatranire si aparitiei ridurilor in mod vizibil! Este un tratament foarte apreciat de vedete internationale fiind numit si tratamentul Madonnei! Cu ajutorul oxigenului hiperbaric sunt introduse in piele sub presiune ser colagen, elastina sau multivitamine ce au ca efect rejuvenarea faciala.