Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Rejuvenare faciala cu tratamentul preferat al Madonnei cu Oxigen Hiperbaric! Spune ADIO ridurilor de la prima sedinta si bucurate-te de lifting facial instant! Masca cu oxigen hiperbaric si soft laser incetineste procesul de imbatranire si ofera o hidratare intensa tenului!

190 Lei
În loc de 350,00 Lei
Site:
Discount: 46%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 33 de ore

Descriere

Tratament cu oxigen hiperbaric - Oxigenul a inceput sa fie utilizat prima data in medicina in secolul al XIV-lea el a fost introdus in tratamentele cosmetice datorita rezultatelor uimitoare. Alaturi de substantele si serurile de ultima generatie folosite de noi, terapia cu oxigen hiperbaric imbunatateste vizibil aspectul pielii stergand puri si simplu cativa ani de pe chip.
Oxigenul hiperbaric are efecte de reintinerire absolut uimitoare dupa numai o singura sedinta acestea fiind perfect vizibile, pielea devine mai neteda mai luminoasa mai elastica, ridurile fine au fost anulate iar cele adanci au cedat si ele. In cazul tenului acneic oxigenul este un adevarat medicament pentru ca grabeste vindecarea leziunilor si in general a imperfectiunilor.