Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament premium de curatare si penetrare compusi activi cu Oxigen Hiperbaric si Microdermabraziune! Curatare in profunzime, diminuarea liniilor fine si a ridurilor – pielea devine mai neteda, mai luminoasa, iar imperfectiunile tenului dispar instant!

250 Lei
În loc de 360,00 Lei
Site:
Discount: 31%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Microdermabraziunea este o procedura cosmetica non invaziva de indepartare mecanica a stratului superficial al pielii, cunoscut sub denumirea de stratum corneum (alcatuit din celule moarte) in scopul imbunatatirii aspectului si texturii pielii.
Microdermabraziunea realizeaza o exfoliere profunda si stimuleaza reinnoirea celulara si si productia de colagen si elastina, imbunatateste fluxul sanguin, transportul de oxigen si nutrienti spre cellule, elimina ridurile fine, Uniformizeaza pielea afectata de soare, corecteaza hiperpigmentarile.
In cazul tratamentului cu Oxigen Hiperbaric, aerograful asigura patrunderea cocktailului dermato-cosmetic adanc in derm, creste hidratarea, creste efectul de revitalizare a pielii si diminueaza vizibil ridurile.
Oxigenul Hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare! Dupa numai o sedinta acestea fiind perfect vizibile:
-pielea devine mai netedă
-mai luminoasă
-mai elastică
-ridurile fine au fost anulate
-cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcanele se reduc si ele