Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare corporala, fermitate, radiofrecventa faciala si masaj facial cu pachetul de 15 proceduri de la The Secret Beauty Corner! Sculpteaza-ti silueta cu electrostimulare, cavitatie si vacumm - scapa rapid de cm in plus si de inestetica coaja de portocala!

220 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 20
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.