Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Oferta Criolipoliza 360, slabire localizata la -5 grade Celsius! Vrei sa slabesti fara operatie de liposuctie? Atunci alege o metoda de slabire rapida, non-invaziva si cu rezultate spectaculoase! Topeste instant grasimea de pe abdomen, picioare, solduri, coapse, fese!

399 Lei
În loc de 665,00 Lei
Site:
Discount: 40%
Oraș: Timisoara
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 37 de ore

Descriere

Ce este criolipoliza?
Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie si ofera salonului sau clinicii dumneavoastra o solutie durabila pentru tratamente de slabire si remodelare.
Tratament eficient si sigur
Odata distruse cu ajutorul criolipolizei, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
Ce vor experimenta pacientii?
Fara timp de recuperare
Tratament non-invaziv
Fara durere
Distrugerea definitiva a adipocitelor
Ce poti trata?
 Abdomen
Fese
Genunchi
Solduri
Coapse
Picioare