Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de riduri cu pachetul Facial Forte ce contine microdermabraziune, mezoterapie cu ace, fiole antirid si radiofrecventa faciala! Tenul este rejuvenat, pielea isi recapata fermitatea si luminozitatea cu super-tratamentul de la The Secret Beauty Corner!

180 Lei
În loc de 410,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 5
Valabil încă: 34 de ore

Descriere

Microdermabraziunea este unul dintre  tratamentele cheie in lupta impotriva ridurior si a inestetismelor faciale. Prin intermediul acestui procedeu se exfoliaza celulele moarte de la suprafata epidermei accelerandu-se astfel productia de colagen si elastina, petele pigmentare si cicatricile post acnee sunt eliminate si se reda stralucire si luminozitate tenului.
Mezoterapia, supranumita si „lifting nechirurgical”, reprezinta o procedura prin care sunt introduse in derm 95% din componentele serurilor si fiolelor utilizate. Astfel, ridurile sunt umplude din interior, creste productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si la hidratarea tesuturilor.
Radiofrecventa faciala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Astfel radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata din interior problema.
Radiofrecventa bipolara trateaza cu succes zona ochilor iar radiofrecventa tripolara are efect de lifting facial in zona fetei, gatului si a decolteului, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima sedinta.