Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabeste rapid, topeste grasimea instant si elimina celulita cu LIPOLASER, un aparat de remodelare corporala de ultima generatie! Prinde ofertele cu reducere si poti sa spui pa-pa aripioarelor si colaceilor, iti recapeti fermitatea pielii si te tonifiezi fara efort!

70 Lei
În loc de 149,00 Lei
Site:
Discount: 53%
Oraș: Timisoara
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 31 de ore

Descriere

Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.
Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii. LipoLaserul poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.
Ce trebuie sa stii despre Lipo Laser:
-este un tratament non-invaziv revolutionar
-actioneza direct asupra grasimii localizate
-dupa fiecare sedinta se observa o pierdere in volum
Efectele produse de Lipo Laser:
-reduce grasimea localizata;
-reduce masa de grasime din organism;
-ajuta la slabirea rapida in centimetri, reducerea volumului corporal;
-este sigur si nedureros, nu are efecte secundare;
-contribuie la activarea metabolismului celular;
-durata unei sedinte este de doar 30 minute
Pentru ce aceasta metoda este de preferat Liposuctiei?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.
Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?
In cazul persoanelor cu depozite mai mari de grasime sau cu celulita in stadii avansate se recomanda un tratament soc de 4-6 saptamani, a cate doua sedinte saptamanal. Ulterior, pot fi efectuate tratamente la intervale mai mari de timp, pentru mentinerea rezultatelor obtinute. In timpul unei sedinte, pacientii sunt conectati la doua dispozitive speciale multi-laser si doua lasere mai mici, pe zonele tinta. Laserele mai mici se pun de obicei in zonele de eliminare, pentru a putea stimula limfa si a drena grasimile. Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a tesutului adipos, laserul de joasa intensitate fiind folosit pana acum in scopuri biomedicale, vindecarea ranilor sau calmarea durerii si a inflamatiilor.
Exista vreun disconfort asociat cu tratamentul?
Tratamentele LipoLaser sunt complet non-invazive. Pacientii isi pot relua activitatile normale imediat dupa tratament fara vanatai sau umflaturi, fara pierdere de timp.
Este Lipolaser sigur?
Da. Tehnologia cu laser de joasa intensitate, rece a lui LipoLaser a fost studiata si folosita de mai bine de 30 de ani in multe scopuri biomedicale, inclusiv vindecarea ranilor, alinarea durerii si calmarea inflamatiilor.