Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Cavitatie 40k pentru slabire localiza si efect de liposuctie. Metoda eficienta de combatere a celulitei si eliminarea aspectului de coaja de portocala! Remodelare corporala si slabire rapida in timp record doar la elegantul salon White Beauty Center!

70 Lei
În loc de 149,00 Lei
Site:
Discount: 53%
Oraș: Timisoara
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: 14 ore

Descriere

Cavitatia – liposuctie virtuala – reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate.
Efectele produse de tratamentul de cavitatie:
Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor “noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.
Ce simte clientul in timpul tratamentului?
Tratamentul de liposuctie virtuala este placut si comfortant.
Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Fara bisturiu, semne si vanatai, cavitatia distruge celulele grase si ajuta la pierderea in centimetri la fiecare sedinta. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.
Beneficiile cavitatiei:
Trateaza cu succes celulita
Trateaza cu succes zonele cu celulita rezistenta la alte tipuri de tratament
Imbunatateste aspectul fizic
Imbunatateste aspectul fizic prin diminuarea si uniformizarea circumferintelor corpului
Detoxifica organismul
Detoxifica organismul, mobilizand noduloase depozitate in tesutul adipoase