Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tonifiere si slabire cu tratament complet LPG IP! Scapi de celulita si topesti cm in plus fara sa depui efort! Alege pachetul cu 5 sau 10 sedinte si elimina aspectul inestetic de coaja de portocala, aripioarele si colaceii de grasime!

349 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 43
Valabil încă: o ora

Descriere

LPG Cellu M6  este la momentul de fata cel mai avansat si cel mai eficient echipament endermologic cu rezultate umitoare in tratarea celulitei si in reducerea stratului de grasime, conturarea corpului, creste fermitatea si elasticitatea pielii stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa .
Studiile arata ca LPG Cellu M6 este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG. Vezi in sectiunea descriere mai multe detalii despre LPG.
Endermologia este un tratament modern, non-invaziv si foarte eficient de combatere a celulitei.
Celulita este rezultatul acumularii grasimilor in adipocite si a retentiei de apa. Pe masura ce adipocitele cresc in dimensiuni, isi schimba forma ducand la aparitia aspectului neplacut de “coaja de portocala”.In acest stadiu, principala problema este faptul ca procesul de acumulare a grasimilor si toxinelor se auto-sustine, ca urmare a reducerii circulatiei sangelui si a incetinirii metabolismului. Acesta este si motivul pentru care celulita nu poate fi tratata numai cu exercitii fizice sau diete drastice. 
Tehnica de tratament cu Cellu M6 este asemanatoare masajului manual, dar intensitatea tratamentului si programele adaptate fiecarei probleme ofera rezultate care  nu au mai fost obtinute pana acum.
Rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul dispozitivului Cellu M6 se datoreaza actiunii celor doua elemente principale : 
1. sistemul de vacuum care absoarbe tesutul in interiorul camerei de tratament datorita presiunii negative exercitate 
2. Keymodulul – cu cele doua role independente care maseaza in profunzime tesutul (rolele au fiecare incorporat un motor miniatural care le permite sa se miste independent, cu viteze sau in sensuri diferite).
 Ca urmare, se realizeaza cresterea circulatiei sanguine si limfatice, eliminarea excesului de lichide si toxine, restructurarea tesutului conjunctiv. Pielea se tonifica, se remodeleaza si isi recapata elasticitatea si conturul initial.
Tratamentul cu Cellu M6 consta in reactivarea functiilor naturale ale organismului si pielii, este  relaxant, nedureros si nu implica  administrarea de substante chimice sau tratament medical.
Cellu M6 trateaza eficient toate tipurile de celulita: 
- celulita compacta, fibroasa 
- celulita moale-cu retentie de apa
- celulita dureroasa
- celulita veche sau noua (aparuta dupa  o sarcina)
Rezultate vizibile apar dupa aproximativ 10 sedinte. In functie de tipul de celulita se recomanda cel putin 14 sedinte care se vor face de 2 ori pe saptamana. Deasemenea, se recomanda ca dupa incheierea unui tratament sa se faca cate o sedinta lunara pentru intretinere.