Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Biostimulare cu microcurenti Ultratone PRO 20 - lifting facial INSTANT! Stimuleaza productia de colagen si elastina pentru diminuarea ridurilor si imbunatatirea aspectului pielii! Nu mai sta pe ganduri, prinde oferta cu reducere limitata de la Bella Esthetique, zona Dristor!

230 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 42 de ore

Descriere

Dupa cum ne sugereaza si numele, acest aparat profesional ULTRATONE PRO 20  este creat pentru a excela .
ULTRATONE este de fapt sinonim cu BIOSTIMULAREA.
Produsele ULTRATONE sunt fabricate la cele mai inalte standarde si se bucura de o reputatie recunoscuta peste tot in lume.
ULTRATONE realizeaza tratamente de Biostimulare Faciala si Corporala ,inlatura celuita si stimuleaza producerea de colagen si elastina.Programele sunt structurate pe tipuri destinate nevoilor speciale ale fetei si corpului.ULTRATONE te ajuta sa slabesti si sa te remodelezi,iar efectul de eliminare a fluidelor in exces favorizeaza scaderea in greutate.
Aparatul de biostimulare Ultratone Pro 20 este o inovatie in materie de electrostimulare musculara deoarece semnalul unic ultrawave transmite un impuls intregului corp (foarte confortabil pentru client!),  prin care se stimuleaza 100% fibra musculara si tesutul conjunctiv. Revolutionarele programe rotative fizio-secventiale Ultratone automatice fac din aparatul Ultratone Pro 20 cea mai versatila si de incredere unitate de modelaj facial si corporal din lume.
Este singurul aparat de recuperare medicala in clinicile din strainatate,  fiind acceptat de organism chiar la 2-3 saptamani dupa nastere,  datorita programelor post-natale si de asemenea singurul aparat ce permite  efectuarea intensiva a 3 sau chiar 4 programe in aceeasi sedinta, pentru 3 sau 4 zone diferite.
Efectele se vad chiar dupa prima sedinta dar hainele incep sa stea mai lejer dupa a treia sedinta.
Este recomandabil a se combina cu alte terapii in functie de necesitatea fiecaruia si cu un stil de viata sanatos  In cateva saptamani corpul se schimba radical !
Programe  Ultratone:  Slabire rapida, Slabire, Drenaj, Tonifiere profunda, Exercitiu fizic intens, Ridicare fese, coapse, sani, Lifting facial, Program post- natal etc.
Sedintele se pot  face zilnic sau la doua zile, combinate cu alte procedee, in cura de 20 sau mai multe.  Pentru  intretinere 1 sedinta pe saptamana va fi suficient.