Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament facial cu Ultrasunete, Radiofrecventa si Oxigenare Hiperbarica! Bucura-te de un ten revitalizat si luminos cu tratamentele pentru curatare profunda, peeling, hidratare, lifting si rejuvenare! Prinde oferta cu reducere LIMITATA!

149 Lei
În loc de 399,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Timisoara
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 44 de ore

Descriere

HYDRAdermaabraziunea este recunoscuta in cosmetica faciala ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.Tratamentul prin HYDRAdermaabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin HYDRAdermaabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.
HYDRAdermaabraziunea este un tratament de cosmetica faciala de tip peeling mecanic realizat prin exfolierea stratului superficial al epidermei, constituit din celule moarte sau de o calitate inferioara, care nu mai permite intrarea in tesut a cremelor dermato-cosmetice, comportandu-se ca un burete care absoarbe inutil acesti constituenti. In aceste conditii, aplicarea cremelor de infrumusetare, antirid sau a altor tratamente cosmetice devine aproape inutila, pentru ca efectul lor nu se poate produce in profunzime fiind stopat de acest epiderm superficial nefunctional.
Radiofrecventa  faciala – este o tehnologie bazata pe radio-frecventa, care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii.
Aceasta produce o imbunatatire imediata a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Pe termen lung, aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea, care devine ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definite.
Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta.
Radiofrecventa este un tratament revolutionar in materie de frumusete, fiind prima terapie non-invaziva care confera elasticitate si fermitate pielii si care ajuta la regenerarea depozitelor de colagen si elastina, dar si la producerea de noi fibre.
Beneficiile tratamentelor cu ultrasunete si radiofrecventa faciala:
-efect de lifting facial
-tratament antirid eficient
-reducerea porilor dilatati
-trateaza acneea
-reducerea barbiei duble (gusa)
-liniile fine sunt vizibil atenuate
-reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor
-ofera lifting sprancenelor si ploapelor cazute
-stimuleaza producerea de elastina si de colagen
-dimunarea vizibila a pliurilor nazo-labiale
-remodeleaza conturul facial
-stimuleaza oxigenarea tesuturilor
-atenueaza cicatricile in urma acneei netratate corespunzator
-elasticitate, tonus si fermitate de lunga durata
-tonifica epiderma, conferind un aspect ferm si luminos pielii laxe
De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?
Pentru rezultate optime si de durata se recomanda intre 6-8 sedinte,efectuate la un interval de 2 saptamani.
In cat timp devin vizibile rezultatele si de cate sedinte este nevoie?
Dupa fiecare sedinta se poate observa cum textura pielii este imbunatatita, insa deoarece radiofrecventa faciala isi continua actiunea si dupa finalizarea sedintei, rezultatele maxime sunt vizibile dupa 1-2 saptamani de la efectuarea acesteia.