Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de barbia dubla (gusa) atat de suparatoare! LIPOLIZA injectabila pentru topirea stratului de grasime de sub barba si LIFTING cu fire resorbabile. Obtine o barbie supla si tonifiata!

480 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 31%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: 31 de ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Firele resorbabile PDO au efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL.
 
Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Firele Screw sunt formate prin impletirea pe acul cu care se introduc a una sau doua fire PDO.  Firele PDO Screw sunt folosite de obicei pentru liftingul general al fetei si volumizarea anumitor zone.
Firele PDO Screw stimuleaza productia de colagen, sterge si lifteaza pielea de 2 ori mai mult decat firele mono, recontureaza ovalul fetei si te scapa de gusa inestetica.
Firele Screw sunt confectionate din acelasi material, POLIDOXANONA, care este extrem de sigur, 100% resorbabil si nu exista riscuri de aparitie a efectelor secundare sau a reactiilor alergice.
Dupa tratament, tenul este rejuvenat, rezultatele fiind vizibile imediat.
➡️Lifting Barbie cu 15 fire resorbabile PDO Pull Cog
Lipo Lax+ este o solutie inovatoare care ajuta dizolvarea definitiva a grasimilor, bazata pe lipoliza injectabila.  Metoda minim-invaziva, rapida si cu rezultate spectaculoase in diminuarea aspectului celulitei si a excesului de grasime.
Beneficii:
-metoda minim-invazica care nu necesita anestezie
-procedura este foarte simpla, rapida, nedureroasa si ofera rezultate spectaculoase chiar de la prima sedinta
-Lipo Lax dizolva si distruge celule grase (care sunt eliminate prin transpiratie si urina)
-Lipo Lax trateaza cu success celulita si ofera un aspect suplu si elastic pielii datorita continutului de peptide
-Lipo Lax elimina rapid depozitele de grasime din zonele problema, care nu pot fi eliminate prin dieta si sport
-Lipo Lax este un tratament sigur datorita ingredientelor pure si de cea mai inalta calitate
Ce zone poti trata cu Lipo Lax?
-barbie (trateaza aspectul inestetic de barbie dubla sau gusa)
-grasimea de pe abdomen si aripioare
-coapsele interioare si genunchi
-umeri, spate si zona interioara a bratelor
-solduri si fese
Rezultate:
Dupa prima sedinta de lipoliza injectabila cu Lipo Lax, depozitele de grasime localizata, celulita si pielea lasata sunt eliminate.
Dupa cea de-a treia sedinta vei observa ca in zonele tratate tesutul adipos si-a pierdut din volum, iar pielea isi recapata aspectul neted, ferm si uniform.
Contraindicatii:
Lipoliza injectabila cu Lipo Lax este o procedura foarte sigura, insa exista si cazuri cand nu este recomanda.
-pacientii cu alergii la ingredientele produsului
-boli autoimune
-boli ale ficatului si rinichilor
-sarcina si alaptare
-boli cardiovasculare
-pacientii care au sau au avut o afectiune maligna
-boli de coagulare a sangelui