Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodeleaza-ti silueta si topeste kg in plus cu Vacuum, Radiofrecventa si Infrarosu! Combinatia de terapii ofera rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta! Prinde oferta cu reducere LIMITATA de la B&T Studio Beauty!

150 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 31 de ore

Descriere

Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
Impachetarile ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.