Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Te confrunti cu venectazii faciale sau telangiectazii? Alege LASERTERAPIA – cea mai eficienta metoda de tratare a leziunilor vasculare! Tratament sigur si eficient, fara disconfort sau reactii adverse realizat de medic specialist!

300 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Telangiectaziile sunt vase mici, dilatate, cu diametru de 0,1 – 1,5 mm, care apar frecvent pe fata si membrele inferioare. Copiii dezvolta frecvent telangiectazii faciale care persista si la varsta adulta. Telangiectaziile membrelor inferioare apar mai frecvent la femei si pot avea cauza genetica sau apar in urma sarcinii.
Telagiectaziile faciale pot aparea spontan sau ca urmare a expunerii indelungate la soare, ca urmare a anumitor boli de colagen, in cadrul rozaceei, in sarcina, in consumul cronic de alcool si in timpul tratamentului cu estrogeni si a tratamentelor locale cu corticosteroizi.
In ce consta tratamentul cu laser?
Pentru rezultat optim, pacientul va evita expunerea la soare si folosirea tratamentelor fotosensibilizante sau anticoagulante anterior realizarii tratamentului.
Se aplica 1-2 impulsuri luminoase, de scurta durata (de ordinul milisecundelor) la niveul fiecarui capilar spart pana la disparitia vasului sau inchiderea la culoare a venectaziei, dovada ca lumina laserului a fost absorbita de sangele din vas. In acest fel vasul respectiv ca fi distrus, ducand la disparitia lui.
Procedura dureaza in medie 15-30 de minute, in functie de cat de extinsa este zona acoperita de leziuni vasculare si este aproape lipsita de durere (mic disconfort local sau o usoara senzatie de caldura).
Pentru vasele mici si superficiale rezultatele se vad de la prima sedinta. Pentru venectazii (vase dilatate de dimensiuni mai mari si situate mai profund) si formatiuni vasculare, sunt necesare mai multe sedinte, in functie de extensia lor, realizate la 3 saptamani distanta.