Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ai grija de zambetul tau cu ajutorul profesionistilor de la Inside Clinic! Prinde oferta LIMITATA pentru abonament stomatologic 1 an – detartraj, periaj profesional, air-flow, tratament gingival! Super-pret, clinica eleganta, zona Militari!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
499 Lei
În loc de 1.990,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: expirat

Descriere

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!                                          
Air-Flow-ului reprezinta un mod eficient de indepartare a petelor de cafea sau ceai de pe dantura, de a readuce culoarea naturala a dintilor si chiar de a obtine o usoara albire a acestora. Aceasta procedura nu afecteaza smaltul dintilor si are rezultate imediate.
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatology, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.           
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.