Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Carbon Peel, curatarea si regenerarea tenului cu o crema peeling pe baza de carbon! Ideal pentru tenul seboreic, cu puncte negre si pori dilatati! Ridurile fine sunt diminuate, pielea isi recapata culoarea uniforma, iar tenul este mai luminos, mai tonic si porii vizibil micsorati!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
159 Lei
În loc de 599,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 73%
Oraș: Timisoara
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Carbon Peel, cunoscut și sub denumirea de Hollywood Peel sau Laser Peel, implică utilizarea unui laser Q-Switched  asociat unei creme peeling pe bază de carbon.
INDICAȚIILE ACESTUI TRATAMENT DE ULTIMĂ GENERAȚIE INCLUD:
- tenul seboreic cu comedoane deschise (puncte negre) și pori dilatați
- fotoîmbătrânirea cutanată, ridurile fine, nuanța neuniformă a tenului - prin acțiunea laserului asupra fibrelor de colagen și elastină, care sunt stimulate să confere tonicitate și luminozitate pielii
- acneea vulgară - prin acțiunea distructivă a laserului asupra Propionibacterium acnes, dar și prin reducerea hiperseboreei
PROCEDURA CARBOON PEEL SE DESFĂȘOARĀ PRACTIC ÎN 2 TIMPI:
1. Aplicarea pe zona tratată a unei creme carbonice de culoare neagră ce funcționează ca un cromofor artificial exogen, care este lăsată să se usuce și apoi încălzită cu ajutorul laserului
2. Îndepărtarea cremei împreună cu toate impuritățile pielii prin pulsuri scurte ale laserului Q-Switched.
Prin această succesiune sunt amplificate efectele fototermice și fotoacustice ale laserului cu lungimea de unde de 1064 nm (lungimea de undă absorbită de melanină /pigment de culoare închisă), particulele de carbon sunt fracționate printr-o miniexplozie, apoi absorbite, iar pielea este exfoliată, ceea ce înseamnă că se îndepărtează impuritățile și comedoanele deschise (punctele negre) și porii sunt micșorați.
Marele avantaj al acestei proceduri este faptul că este non-invazivă, nu asociază durere sau disconfort și nu necesită timp de recuperare. Imediat după tratament, pacientul își poate relua activitățile obisnuite, iar pielea este deja mai luminoasă, mai tonică și porii vizibil micșorați.
Deși ameliorarea e vizibilă de la prima ședință, pentru un rezultat optim, se recomandă un număr de 2-3 astfel de proceduri la interval de 2 săptămâni.