Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Zambet perfect de Hollywood! Fateta dentara din compozit, prin metoda directa, aplicare manuala! Este atat de usor sa ai o dantura perfecta si sa zambesti cu incredere, doar la Inside Clinic, zona Militari!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
399 Lei
În loc de 860,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Fatetele dentare sunt alegerea ideala daca iti doresti un zambet perfect sau daca vrei sa maschezi imperfectiunile. Foarte multe vedete de la Hollywood opteaza pentru fatete dentare, acestea fiind solutia simpla daca ai probleme cu dintii inghesuiti, prost aliniati, colorati sau patati.
Ce sunt fatetele dentare?
Fatele dentare sunt utilizate in estetica dentara pentru corectarea diverselor problem si imperfectiuni ale dintilor. Sunt suprafete foarte subtiri realizate din ceramica, zirconium sau compozit. Ele se lipsesc de suprafata dintilor (mai ales cei frontali) cu adeziv special.
Pe langa faptul ca iti schimba complet culoarea si forma dinteului oferindu-ti un zambet de invidiat, fatetele sunt foarte puternice si rezistente (asemanatoare cu zmaltul natural al dintelui) si rezista intre 15 - 20 de ani cu o ingrijire corespunzatoare.
Beneficii fatete dinti
-zambet perfect in cel mai scurt timp
-se trateaza dintii cu procese carioase, coloratiile dentare, forma si pozitia inestetica
-spatiile interdentare sunt inchise
-sunt acoperiti dintii fisurati sau fracturati
-dintii capata un alb imaculat care nu se pateaza
-prin folosirea fatetelor no-prep dintii naturali sunt conservati
-sunt foarte rezistente
-tratament non-invaziv si nedureros
Cat dureaza aplicarea fatetelor dentare?
Durata aplicarii depinde si de starea dintilor pacientului, insa in medie puteti obtine un zambet perfect in aproximativ 7 zile.
Cine poate beneficia de fatete dentare?
Deoarece procedura este minim-invaziva si nu implica riscuri, oricine se poate bucura de fatete dentare daca nu este multumit de aspectul dintilor sai.Insa, daca ocluzia nu este corecta sau daca pacientul sufera de bruxism sever, nu se pot aplica fatele dentare deoarece exista riscult ca acestea sa se sparga.
De cate fatete am nevoie?
Fatetele dentare nu se pun pe toti dintii, ci de regula pe cei din fata expusi cand vorbim sau cand zambim. Pot fi aplicate pe un singur dinte sau pe un set de 8 – 10 dinti, in functie de nevoile tale.
Cum se intretin fatele dentare?
Durata fatetelor este direct proportionala cu atentia acordata insa, acestea sunt usor de intretinut. Trebuie sa acordati o atentie deosebita ingrijirii orale, sa folositi ata dentara si apa de gura si sa faceti o igienizare dentara profesionala o data la 6 luni.
Pentru ca fateta dentara sa nu se sparga sau sa se fisureze trebuie sa evitati consumarea alimentelor tari.