Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodeleaza-ti silueta si scapa de celulita inestetica in timp record cu cele mai eficiente terapii – Radiofrecventa si Cavitatie! Obtine corpul mult visat in doar 5 saptamani, cu 2 sedinte pe saptamana! Rezultatele incep sa se vada la cateva zile de la prima sedinta!

500 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site:
Discount: 44%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 18
Valabil încă: 30 de ore

Descriere

Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Ce este cavitatia ?
UCRF ori CAVITATIA este una dintre cele mai eficiente modalitati de a REMODELA CORPUL si de a SCAPA DE CELULITA.
Datorita CALDURII SI MICROVIBRATIILOR produse la nivelul pielii care ajung in tesutul conjunctiv este marita rata de producere a COLAGENULUI si ELASTINEI. Ultrasunetele cu o frecventa de 40 Hz sunt transmise in tesutul gras creand bule cavitationale. Datorita presiunii exercitate asupra tesutului gras care este lichefiat, celulele grase sunt transformate in acizi grasi. Limfa curata rezidurile si le elimina din corp cu ajutorul ficatului in primele 72 de ore de la procedura.Numarul sedinte lor necesare variaza de la persoana la persoana, in functie de stilul de viata, de factorul genetic si de gradul celulitei. HIDRATAREA joaca un rol esential in functionarea optima a sistemului limfatic datorita caruia, tratamentul cu CAVITATIE isi dovedeste eficacitatea.