Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Augmentare buze cu Acid Hialuronic Decoria Essence - 0.5 ml sau 1 ml! Ofera volum, echilibru si un plus de senzualitate buzelor tale cu procedura de marire buze, medic specialist! Rezultat estetic natural si de lunga durata, fara durere!

320 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 36%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 54
Valabil încă: 13 ore

Descriere

Cat timp dureaza? Tratamentul este simplu si rapid, efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila. In general tratamentul dureaza 30 minute, dar depinde de corectia pe care o doriti. Rezultatele obtinute sunt indelungat, dar nu permanente. Durata afectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita). In general, aspectul se mentine aproximativ un an.
Acidul Hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub rid ameliorand aspectul acestuia.
Fillerele cu acid hialuronic sunt cele mai folosite substante de umplere atat pentru remodelarea buzelor cat si pentru stergerea ridurilor profunde sau pentru remodelajul volumetric al fetei. Acidul hialuronic este un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru, fiind tolerat fara reactii de respingere.