Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare corporala cu o combinatie de proceduri cu rezultate spectaculoase – Starvac, LPG, Electrostimulare si Termocuverta! Profita de discount si alege pachetul care ti se potriveste! Topeste kg in plus, elimina ascpectul inestetic de coaja de portocala, pielea isi recapata tonusul si fermitatea!

150 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 28
Valabil încă: 30 de ore

Descriere

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Starvac - aparatul care efectueaza un masaj anticelulitic, combinand vacuum-ul (aspirarea) cu palparea si masarea. Metoda Starvac este cea mai eficienta procedura de eliminarea a celulitei, cu rezultate garantate. 
LPG Wellbox - tehnologie revolutionara pentru corp. Lipomasajul efectuat cu LPG este recomandat pentru slabire, sculptare, redarea fermitatii si tonifiere. Stimuleaza si distruge acumularile de grasime si netezeste aspectul de "coaja de portocala" al pielii. 
Impachetarile la termocuverta - ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.