Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

ALBIRE DENTARA profesionala, detartraj, airflow, periaj profesional si fluorizare – pachet complet, pret WOW! Tratament cu Lampa UV efectuat de medic specialist, clinica zona Mall Vitan! Tratament non-invaziv, fara durere si cu rezultate imediate!

399 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 34%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 86
Valabil încă: 43 de ore

Descriere

Detartrajul este o metoda noninvaziva si nedureroasa de indepartare a placii bacteriene mineralizate pe dinti. De multe ori, principala cauza a aparitiei cariilor si a bolilor gingivale este chiar placa bacteriana, o sursa de infectii constante.
Completarea detartrajului cu periajul profesional este esential pentru a indeparta chiar si cele mai fine depuneri. Airflow-ul, prin jetul de aer cu cristale de bicarbonat elimina si cele mai fine pete de pe dinti, ii curata si ii albeste, iar flourizarea intareste smaltul dintilor si incetineste avansarea cariilor.
Albirea dentara reprezinta o interventie stomatologica solicitata din ce in ce mai frecvent de catre pacienti, din motive estetice.
Frecvent, albirea dentara este recomandata pacientilor ai caror dinti prezinta coloratii superficiale dobandite, coloratii determinate de consumul de tetraciclina sau fluor in perioada formarii dintilor, sau cu modificari coloristice determinate de varsta.
Albirea dentara este contraindicata pacientilor cu sensibilitate dentara, pe dinti cu leziuni carioase, precum si tinerilor cu vasta mai mica de 14 ani, femeilor insarcinate.
Nu exista o durata predefinita a mentinerii rezultatelor, cauzele cele mai frecvente ale recolorarii dintilor fiind consumul de cafea, vin rosu, ceai negru, sucuri de fructe cu pH scazut, ciocolata, fumatul.