Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Detoxifierea organismului prin Drenaj Limfatic la costum – 5 sau 10 sedinte! Ajuta la regenerarea organismului, relaxeaza muschii, imbunatateste fermitatea pielii, contribuie la reducerea celulitei si reduce senzatia de picioare grele! Salon zona Piata Victoriei

350 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 21
Valabil încă: 35 de ore

Descriere

Drenaj Limfatic
Drenajul limfatic realizat cu ajutorul presoterapiei presupune folosirea unui costum special care imbraca picioarele, abdomenul si bratele. Acest costum este format din mai multe spatii pmeumatice in care aerul patrunde intermitent cu o presiune controlata, realizand in acest fel un masaj prin care se stimuleaza circulatia linfatica si sanguina. Terapia este nedureroasa si extrem de relaxanta.
Drenajul limfatic manual este un masaj special folosit atat in domeniul cosmeticii dar si pentru tratarea limfedemului, avand ca efect eliminarea excesului de lichid retinut in tesuturi edematiate. In functie de patologie exista tehnici diferite, atat in scop cosmetic, cat si terapeutic.
Beneficii Drenaj Limfatic
Eliminarea toxinelor si a retentiei de apa. Tratarea celulitei.
Reducerea senzatiei de picioare grele, umflate. Detoxifierea organismului.
Favorizeaza recuperarea elasticaitatii cutanate. Prevenirea varicelor si a tromboflebitei.
Imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.