Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Esti fumatoare? Umplere riduri din jurul buzelor, umplere riduri din coada ochiului (laba gastei) sau riduri frunte folosind NOUL Acid Hialuronic RRS Hyalift 75 Proactive (nereticulat) - textura speciala, are capacitatea de a difuza, conferind rejuvenare si fermitate zonei tratate!

490 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site:
Discount: 46%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 23
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Cat timp dureaza? Tratamentul este simplu si rapid, efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila. In general tratamentul dureaza 30 minute, dar depinde de corectia pe care o doriti. Rezultatele obtinute sunt indelungat, dar nu permanente. Durata afectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita). In general, aspectul se mentine aproximativ un an.
Acidul Hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub rid ameliorand aspectul acestuia.
RRS Hyalift 75 Proactive
Implant dermic de acid hialuronic nereticulat (HA) pentru tratamentul foto-îmbătrânirii pielii și consecințele acestuia; tratamentul atrofiei dermice;
Acidul hialuronic este solubilizat într-o soluție tampon de protecție compusă din aminoacizi cu proprietăți de hidratare și antioxidanți care stabilizează acidul hialuronic. Soluția de aminoacizi ajută efectul de umplere a acidului hialuronic prin aducerea în derm a aminoacizilor necesari pentru menținerea matricei intercelulare.
Este o substanţă premixată, cu efecte spectaculoase de hidratare, biorevitalizare şi antioxidare în lupta cu pielea îmbătrânită, deshidratată şi lipsită de vitalitate.
Indicat în:
fotoîmbătrânirea pielii și consecințele acesteia;
tratamentul atrofiei dermice
Zonele tratate de obicei sunt: ​​
Fața,
gâtul,
decolteu
spatele mâinilor,
fața internă a brațelor, fața internă a coapselor,
zona peri-ombilicală,
abdomenul (vergeturile).