Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Relaxare si tonifiere cu pachetul de 17 sedinte, pret WOW! Elimina celulita, tonifiaza-ti silueta cu electrostimulare, drenaj limfatic si starvac si relaxeaza-te cu sedintele de masaj facial LPG si masaj terapeutic spate!

175 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site:
Discount: 61%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 20
Valabil încă: 46 de ore

Descriere

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Drenajul limfatic - este un masaj special, care ajuta la eliminarea lichidelor in exces, a toxinelor,  pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sangvin.
Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.
Efecte majore: stimuleaza sistemul imunitar, slabire,  elimina staza limfatica, celulita, retentia de apa, nodulii mamari,  detoxifiaza organismul prin eliminarea toxinelor, scurteaza la jumatate timpul de vindecare in urma unor traumatisme (fracturi, operatii de extirpare, etc.).