Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ochi umflati, cearcane, riduri? Alege Teosyal Redensity II sau Acid Hialuronic nereticulat RRS HA Eyes – desemnat cel mai bun produs injectabil pentru zona ochilor! Rezultate instant de hidratare, biorevitalizare, anti-rid, diminuarea cercanelor profunde si a edemelor!

900 Lei
În loc de 1.500,00 Lei
Site:
Discount: 40%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 51
Valabil încă: 21 de ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Cat timp dureaza? Tratamentul este simplu si rapid, efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila. In general tratamentul dureaza 30 minute, dar depinde de corectia pe care o doriti. Rezultatele obtinute sunt indelungat, dar nu permanente. Durata afectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita). In general, aspectul se mentine aproximativ un an.
Acidul Hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub rid ameliorand aspectul acestuia.
RRS HA Eyes
Este special conceput pentru regiunea perioculară. Conţine acid hialuronic nereticula. În plus, conține substanţe biorevitalizante (vitamina C, peptide, resveratrol, siliciu organic, melilot, troxerutină), special selectate pentru a fi tolerate de către ochi.
Efectele obţinute: hidratare, biorevitalizarea regiunii perioculare, anti-rid, diminuarea cearcănelor profunde şi a edemelor. 
Lifting Sprancene - 10 fire PDO PULL COG
Lifting Cearcane (pungi sub ochi) - 20 fire PDO speciale