Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare corporala si masaj cu pachetul de 18 sedinte de la Aquamarine Beauty Centre! Combina sedintele de Electrostimulare, Starvac, Masaj facial, Masaj terapeutic si impachetari pentru tonifiere, relaxare si eliminarea celulitei! Prinde oferta LIMITATA si bucura-te de rasfat complet la super-pret!

225 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 24
Valabil încă: 30 de ore

Descriere

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.
Efecte majore: stimuleaza sistemul imunitar, slabire,  elimina staza limfatica, celulita, retentia de apa, nodulii mamari,  detoxifiaza organismul prin eliminarea toxinelor, scurteaza la jumatate timpul de vindecare in urma unor traumatisme (fracturi, operatii de extirpare, etc.).