Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Coroana dentara zirconiu sau metalo-ceramica - pachet complet pentru o dantura sanatoasa! Dinte spart, rupt sau o carie complicata? Scapa de probleme cu oferta noastra! Protejeaza-ti dintii si mergi la stomatolog! Vezi si pachetele pentru coroana pe implant!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
300 Lei
În loc de 730,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 59%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 28
Valabil încă: expirat

Descriere

Vezi adresele complete la sectiunea "Adresa"!
Atunci cand un dinte este prea cariat (carie simpla, carie complicata) si plombarea lui (obturatie fotopolimerizabila) nu ar fi suficienta, putandu-se ajunge la dinte rupt, se apeleaza la o coroana dentara. Coroanele dentare imbraca dintele, protejandu-l de a se rupe, iar pacientul poate manca normal si se poate bucura de o estetica dentara identica cu cea a dintelui natural. Dintre coroanele dentare estetice, se practica actualmente, coroanele metalo-ceramica (popular, portelan), metalo-compozit sau Zirconiu.
Coroanele de metalo-ceramica reprezinta imbinarea intre componenta metalica (Ni-Cr, Co-Cr) si componenta de ceramica. Ceramica folosita actualmente este o ceramica presata feldspatica, cu continut ridicat de leucit. Compenenta feldspatica a acestei ceramici contribuie la obtinerea transluciditatii (spre deosebire de acril, care este opac) si a esteticii imbunatatite, iar cuartul reda acesteia un luciu (permanent) care concureaza cu cel al dintilor naturali.
Inainte de aparitia coroanelor ceramice se foloseau cele de acrilat, insa odata cu descoperirea faptului ca acrilatul sufera modificarea culorii, rezistenta la uzura este scazuta, fragilitatea (fatetele de acrilat se desprind mult mai usor ca ceramica de pe metal), coroanele de ceramica si metalo-ceramica au obtinut intaietate. Acestea nu-si modifica volumul, au rezistenta mecanica net superioara, stabilitatea culorii impenetrabila fata de orice colorant si sunt foarte bine tolerate de gingie.
Legatura dintre metal si ceramica este una foarte puternica care se realizeaza intr-un cuptor special care arde ceramica la 1200˚C.
Dintre coroanele dentare estetice, se practica actualmente, coroanele metalo-ceramica (popular, portelan), metalo-compozit sau Zirconiu.
Dintre acestea coroanele de Zirconiu integral (monolit) Bruxzir SUA, certificat ca produsul anului in 2017 si 2018, conform Dental Advisor America, https://bit.ly/30aJxgA este, la momentul de fata, cea mai performanta coroana folosita, atat in restaurari pe dintele pacientului, cat si in construcii de punti de Zirconiu pe implant.
Datorita faptului ca acest material este monolit (nu e o imbinare de materiale), rezistenta lui este maxima, el neputandu-se sparge sau rupe (vezi comparatie metalo-ceramica vs Bruxzir. 
https://bit.ly/2VdJKMj
Tehnologia de fabricare este CAD-CAM (coroanele sunt procesate pe computer si un aparat special le frezeaza din blocuri de Zirconiu). Sunt doar cateva laboratoare in lume care au aceste aparate capabile sa frezeze coroane din blocuri de Zirconiu. Estetica este brilianta, coroanele de Zirconiu depasind celelalte tipuri de coroane si din acest punct de vedere.
https://bit.ly/2V9yz7y
Mai exista si conceptul de ceramica pe zirconiu, aceasta semanand cu conceptul de metalo-ceramica- o imbinare intre ceramica si un miez de oxid de Zirconiu. Estetica este aproape la fel de buna precum Zirconiu monolit, insa din punct de vedere al rezistentei este mai scazut din cauza ca reprezinta o imbinare de 2 materiale.