Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare Definitiva cu laser DIODA 3 lungimi de unda - tehnologie de ultima generatie! Pachete avantajoase pentru epilat inghinal sau axila! Rezultate spectaculoase inclusiv pe pielea bronzata, inchisa la culoare, cat si pe firele subtiri si blonde!

150 Lei
În loc de 375,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 68
Valabil încă: 3 zile

Descriere

EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA – TEHNOLOGIE, AVANTAJE SI BENEFICII 
Epilarea definitiva se va face cu un aparat de ultima generatie pentru epilare definitiva bazat pe Laser Dioda cu trei lungimi de unda – Alexandrite (755nm), Laser Dioda (808nm), Nd:YAG (1064nm) – ultra performant, datorita caruia vei avea parte de o experienta nedureroasa si confortabila, gratie sistemului de raciere “saphire crystal freeze”. Acest sistem mentine o temperatura constanta de 4 grade Celsius in varful aplicatorului, producand o senzatie placuta la nivelul pielii.  Procedura este la fel de eficienta indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de par, iar rezultatele obtinute sunt de lunga durata si in mai putine sedinte (6 - 8 sedinte ) comparativ cu tehnologii de generatii anterioare (IPL/SPL) sau care functioneaza pe baza unei singure lungimi de unda.Spre deosebire de alte aparate sau tehnici din domeniul epilarii definitive, Laser Dioda permite si indeplineste cu succes epilarea definitiva pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare, cat si a firelor subtiri si blonde.Poti uita complet de foliculita sau de iritatiile care apareau dupa epilarea cu lama, ceara sau creme. Pielea devine mai catifelata si mai luminoasa.
CATE SEDINTE SUNT NECESARE? 
Pentru rezultate eficiente sunt necesare 6-8 sedinte, efectuate la un interval de 4-6 saptamani. Chiar dupa prima sedinta vei observa o reducere considerabila a firelor de par nedorite, iar cele care nu au fost distruse inca, vor creste mai lent si mai subtiri.Parul creste in etape, iar fasciculul laserului tinteste doar foliculii care se afla in faza de crestere activa. Rezultatele individuale pot varia de la o persoana la alta in functie de cantitatea si structura firului de par, dar si de probleme hormonale.
CONTRAINDICATII
-   sarcina si alaptare
-   diabet (pentru cei care au diabetul sub control procedura se poate efectua)
-   pace maker
-   implant metalic
-   hemofilie (predispozitie ereditara la hemoragii)
-   tratamente anticoagulante
-   dezechilibre hematologice
-   epilepsie
-   boli fotosensibile (lupus eritematos disemnat)
-   consum de medicamente fotosensibilizante
-   patologii ale pielii (psoriazis, dermatita, vitiligo, etc.)
-   acnee
-   tatuaje
-   micropigmentare (machiaj semipermanent)
-   varice pronuntate
-   piele pigmentata
-   herpes
-   cicatrici postoperatorii relativ recente
-   piele care prezinta fisuri sau leziuni
-   cancer (tratare cu chimioterapie sau radioterapie)
-   boli renale

PASI DE URMAT INAINTE SI DUPA EPILARE
Trebuie sa renunti la smulgerea firelor de par cu ceara sau cu aparatul de epilat cu cel putin 4 saptamanai inainte. Nici cu crema nu este indicat sa te epilezi, deoarece poate afecta calitatea radacinii firului de par. Parul trebuie sa fie ras cu lama cu cateva ore sau cel mult o zi inainte de sedinta. Pentru siguranta ta recomandam respectarea unui interval de 3 zile pre- si post- sedinta in cazul in care frecventezi solarul sau iti expui pielea la soare. Va rugam ca inainte de sedintele de epilare sa nu folositi crema, parfum, odorizant, pe zona pe care urmeaza sa se faca epilarea. De asemenea, bijuteriile metalice trebuie scoase.