Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapati de stres, bucurati-va de o silueta de invidiat si de un trup sanatos cu pachetul de 16 sedinte de la Millennium Beauty Lounge – masaj la alegere, electrostimulare si fast slim GRATUIT! Profita acum de oferta cu discount! Salon elegant, zona Piata Titan

399 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 18
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.
Efecte majore: stimuleaza sistemul imunitar, slabire,  elimina staza limfatica, celulita, retentia de apa, nodulii mamari,  detoxifiaza organismul prin eliminarea toxinelor, scurteaza la jumatate timpul de vindecare in urma unor traumatisme (fracturi, operatii de extirpare, etc.).
Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
BENEFICIILE Electrostimularii si Fastslim-ului:
o sedinta de electrostimulare este echivalenta cu 2-4 ore de sport intens
ofera fermitate pielii
tonifica musculatura
elimina celulita si aspectul de coajă de portocală
imbunatateste circulatia periferica
creste rata metabolic si accelereaza circulatia sangvina
ajuta la eliberarea serotoninei – hormonal responsabil de starea de bine