Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

A venit timpul pentru revizia masinii tale? Poti beneficia de un pachet avantajos ce include: manopera schimb ulei, manopera schimb filtru aer, manopera schimb filtru polen, manopera schimb filtru combustibil, resetare interval service, diagnoza computerizata si verificarea amanuntita a intregului vehicul la un pret super avantajos.

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
99 Lei
În loc de 495,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Revizie Auto
V&V Auto Moto Group va ofera revizie auto la cel mai bun raport-calitate pret din zona si servicii ireprosabile de mecanica sau electrica auto.
Realizam revizii auto conform cu manualul de service pentru urmatoarele marci si nu numai:
Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Renault, Citroen, Opel, Ford, Fiat, Iveco, Mazda, Toyota, Isuzu, Peugeot, Rover, MG, Mercedes, Nissan, Suzuki, Volvo, Lamborghini, Bentley, Porsche, Ferrari.
Revizia Auto este recomandata de producatorului fiecarui autoturism in parte, conform cu numarul de kilometri parcursi, in conditile unei exploatari normale de rulaj urban sau extraurban. In cazul in care conditiile in care a fost exploatata masina sunt mai dificil atunci recomandam ca revizia auto sa se efectueze intotdeauna inainte de termenul specificat de producator, pentru a evita neplacerile ce pot aparea cat si uzura motorului inainte de termen.
Cheltuiala cu o revizie auto poate fi privita si ca o investitie pe termen lung, de tip preventie care va poate scuti de multe cheltuieli inutile ce pot aparea din cauza neefectuarii la timp a reviziei.
Chiar daca autoturismul a stationat o perioada mai mare de timp, se impune o revizie auto imediat ce acesta este repus in circulatie, ulei si filtre noi dar si o inspectie generala mai atenta.
In mod ideal orice autoturism ar trebui sa aiba parte de efectuarea a minim doua revizii auto pe an, la iesirea din iarna – primavara si toamna-iarna, in acest mod veti avea garantia ca motorul masinii dvs. va fi intretinut corespunzator. Desigur, daca s-au atins numarul de kilometri, se pot efectua revizii auto ori de cate ori este necesar, in cazul unul rulaj mai mare de kilometri.
Revizia Auto cuprinde urmatoarele operatiuni:
schimb ulei motor cu specificatia indicata de producator
schimb filtru ulei
schimb filtru aer motor
schimb filtru de polen sau hobitaclu
curatare gratuita motor la sfarsitul operatiunii
V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de revizie auto cu ulei si filtre de calitate, la preturi competitive si manopera de calitate, efectuata doar de mecanici calificati in domeniu. La sfarsitul efectuarii reviziei auto, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.