Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament facial cu Microneedling DERMAPEN si Oxigen Hiperbaric – trateaza cicatricile, diminueaza aspectul porilor dilatati si ofera un efect de lifting instant, estompand ridurile inestetice! Profita de oferta cu reducere si incearca si tu tratamentul revolutionar de ingrijire a tenului!

249 Lei
În loc de 620,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: 30 de ore

Descriere

Dermapen este un dispozitiv innovator sub forma de stilou are un cap cu 12 ace sterile de unica folosinta, ce executa mii de micro-intepaturi. Aceste ace vibreaza, diminuand senzatiile neplacute.
Nivelul de patrundere al acestor ace se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustat de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.
Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in piele reducand riscul de sangerare.
Tratamentul cu Dermapen foloseste microace care penetreaza tesutul, stimuland astfel productia de colagen pentru o imbunatatire a texturii pielii, micsorarea porilor si reducerea vizibila a ridurilor.  Impactul este minim asupra epidermei, durerea si disconfortul sunt reduse si astfel tratamentul se poate efectua si in zonele sensibile ale fetei.
Beneficiile Tratamentului cu Dermapen:
imbunatateste aspectul vergeturilor
reduce dimensiunea porilor
imbunatateste textura pielii
reduce liniile fine si ridurile
se poate folosi si pe o piele cu rozacee, cuperoza sau acnee
Tratamentul cu Dermapen nu este dureros, iar o sedinta dureaza aproximativ 30 de minute.
Se recomanda 1 sedinta/ luna.
Numarul de sedinte necesare difera  la fiecare persoana in partem in functie de zona tratata si complexitatea tratamentulu