Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei o schimbare de placute frana sau discuri frana la masina? VV Auto Moto Group iti pune la dispozitie cele mai avantajoase pachete la SUPER-PRETURI pentru ca tu sa te simti in siguranta in autoturismul tau!

60 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 70%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Schimb Placute Frana
Placutele de frana ale autoturismului dumneavoastre trebuiesc schimbate in mod regulat dupa ce au fost parcursi un anumit numar de km, in functie de fiecare carte service a autoturismului. Daca sunteti in cautarea unui service auto autorizat care sa execute un schimb de placute frana pentru autoturismul dvs, atunci ati ajuns unde trebuie. Doar cu o programare rapida puteti sa va asigurati inlocuirea rapida a placutelor frana fata, conform indicatiilor producatorilor de autoturisme.
Placutele de frana se consuma odata cu fiecare pedala de frana apasata iar ca prim semnal pe care trebuie sa il luati in considerare ca trebuie inlocuite sunt sunetele care se aud in momentul franarii. Totodata, aceste sunete pot sa indice si faptul ca discurile de frana sunt uzate.
Serviciul de schimb placute frana trebuie efectuat de personal calificat, conform indicatiilor producatorului autoturismului astfel incat sa nu fie pusa in pericol siguranta soferului la volan.
Simptome placute de frana ce necesita inlocuire:
vibratii in volan care apar in momentul franarii
sunete provocate de uzura placutelor de frana, in momentul franarii
autoturismul trage intr-o parte, atunci cand nu exista nicio problema la sistemul de directie
atentionare in bord de senzorul de uzura a placutelor de frana de pe autoturism
pedala de frana moale la apasare
striatii sau deformari a discurilor de frana
Schimb Discuri Frana 
V&V Auto Moto Group va ofera serviciu de schimb discuri, efectuat de mecanici calificati in atelierul nostru autorizat RAR.
Sistemul de franare reprezinta unul dintre cele mai importante sisteme de pe orice autoturism, asigurand deplasarea in conditii de siguranta, fapt pentru care necesita o atentie sporita in ceea ce priveste intretinerea acestuia.
Inlocuirea discurilor si placutelor de frana pe puntea spate cuprinde urmatoarele:
curatare si gresarea culisantelor etrierului (daca este cazul)
curatarea pistonului etrierului si verificarea etansietatii (retragerea etrierului este realizata cu ajutorul preselor speciale din dotarea atelierului)
inlocuirea efectiva a discurilor de frana, cat si a placutelor de frana
Important de stiut!  Schimbul discurilor de frana necesita obligatoriu si inlocuirea placutelor de frana!!!
V&V Auto Moto Group va ofera serviciu de top dedicat de schimb discuri si placute frana pe puntea spate la preturi avantajoase si manopera de calitate, realizata doar de mecanici calificati. La sfarsitul operatiunii schimbului de discuri si placute de frana, se efectueaza obligatoriu verificarea eficientei franelor pe standul special din dotarea serviceului nostru. Specificam faptul ca atelierul nostru este autorizat RAR.