Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilarea definitiva cu Dioda Laser 808 full body, picioare si gambe - cea mai tare si cea mai buna investitie pe care o poti face pentru tine ca femeie! Elimina firele de par nedorite printr-o procedura sigura, rapida, nedureroasa si cu rezultate vizibile chiar de la prima sedinta!

150 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 46 de ore

Descriere

Epilarea Definitiva cu Laser Diode 808 este un tratament care nu doare, datorita sistemul de racire incorporat, care permite ajustarea constanta si automata a temperaturii si, implicit, racirea pielii, pentru a fi tratata fara durere impotriva pilozitatii nedorite.
Dioda Laser permite si epilarea pe piele bronzata, tratamentul putand fi initiat in orice perioada din an.
Epilarea cu Dioda Laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, care implica distrugerea foliculului de par aflat in faza de crestere si, totodata, protejarea si regenerarea tesuturilor din jur, pentru o piele fara imperfectiuni. Se folosesc impulsuri energetice de inalta frecventa, prin lungimi de unda care sunt absorbite in mod selectiv de melanina (culoarea firului de par).
Firele de par cad imediat dupa sedinta si foliculii nu se mai regenereaza. Laserul inchide vasele de sange care hranesc radacina firului de par, blocand, astfel, procesul de crestere a foliculilor.