Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Bucura-te la maxim de una dintre minunile Orientului: Masajul Japonez SHIATSU! Profita de oferta de la Holistic Wellness si vino sa te relaxezi cu ajutorul ritualurilor japoneze! Shiatsu are rol analgezic, relaxant , tonifiant, de echilibrare.

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
79 Lei
În loc de 120,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 34%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 35
Valabil încă: expirat

Descriere

Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia, în urmă cu 100 de ani, prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu noțiuni moderne de anatomie și fiziologie din medicina vestică și este prima terapie holistică din lume. El s-a răspândit ulterior cu rapiditate în Statele Unite și Europa, datorită succesului său în tratarea sau ameliorarea unor afecțiuni. Shiatsu constă predominant în tehnici de aplicare de presiune cu degetele, palmele sau cotul. Secundar, sunt folosite tehnici de stretching și tehnici de eliberări neurocraniene.
Un beneficiu deloc de neglijat al masajului shiatsu este starea de relaxare fizică și psihică pe care o induce. Când se instalează stresul, fie el psihic sau fizic manifestările lui sunt interne, dar și externe la nivelul pielii și țesutului muscular. Drept rezultat, puncte specifice sau regiuni întregi devin dureroase, tensionate, sensibile sau indurate. Shiatsu controlează starea internă a organismului prin manipularea țesuturilor externe. Rezultatele terapeutice ale acestei metode extraordinare sunt cunoscute și apreciate în lumea largă iar medicina modernă le acordă acum credibilitatea bine-meritată.
Ce este Shiatsu?
"Presiunea cu degetele face sa curga izvoarele vietii " spune foarte frumos Namikoshi. Shiatsu s-a dezvoltat ca o tehnică terapeutică de masaj manual, axată pe circulația corectă a energiei vitale in corp. Este o terapie utilizată foarte mult in scop proficaltic, bazată pe principiul minunat - „Acolo unde energia curge in forma ei naturală, viața curge făraă obstacole”.
Shiatsu stimulează organismul să producă propriile substanțe cu rol antialgic, numite "endorfine". Acestea sunt secretate în creier și oferă senzația "de bine".
Din perspectiva medicinei moderne, shiatsu acționează asupra sistemului nervos vegetativ, stimulând sistemul nervos parasimpatic, ce este responsabil de relaxarea profundă, ajutând corpul să se refacă din interior echilibrând procesele biologice, fizice, chimice și grăbind vindecarea la toate nivelurile.
Shiatsu se recomandă atât omului sănătos, dar care este preocupat de prevenirea apariției unor boli, cât și celui bolnav. Pentru afecțiunile mai grave sau cronice se recomandă tratamente timp mai îndelungat.
Shiatsu are rol analgezic, relaxant , tonifiant, de echilibrare. Poate ameliora cu succes afecțiuni ca tendinitele, întinderile musculare, migrenele, probleme ale coloanei cervicale si ale umerilor, sciatica, durerile de spate, durerile artitice, tensiunile musculare, nevralgiile, insomnia, nervozitatea, problemele menstruale, problemele circulatorii, problemele legate de stress, constipație, anxietate, oboseală cronică, tahicardie, probleme ale sinusurilor și multe altele. După cum vedeți sunt probleme frecvente și aparent banale, dar pentru care medicina clasică este uneori ineficientă.
Tratamentele shiatsu sunt relaxante datorită presiunii aplicate blând și profund. Intensitatea presiunii este ajustată în funcție de persoană, astfel încât confortul să fie maxim. Zonele tensionate pot fi ușor dureroase în timpul tratamentului, însă după aplicarea presiunii durerea este mult ameliorata sau chiar eliminată.
Noutatea pe care o aduce masajul shiatsu este că se execută prin haine, cel ce primeste masajul va purta un costum confortabil, asftel încat terapeutul să poată efectua manevrele fără a crea disconfort fizic.
Masajul se poate efectua și cu produse (uleiuri, creme), dar recomandarile ce țin de păstrarea originalității acestei tehnici, sunt cele menționate mai sus.
O adevărată călătorie spre interior la care vă invităm cu drag la cabinetul Holistic Wellness.
Terapeut:
Cristina Rigani a absolvit  Școala de Masaj Biofocus , obținând diploma de tehnician maseur.
     -A studiat masajul Shiatsu în cadrul Școlii Bios din București cu profesorul Viorel Mihai, format la The Shiatsu Clinic and School din Iowa City, U.S.A , perfecționându-se în metoda Focused Touch Shiatsu in anul 2013.
    - A continuat să studieze shiatsu cu Maestrul International Tzvika Calisar in cadrul seminariilor susținute de acesta la București, parcurgând metoda Seiki Meridian Shiatsu cu accent pe tratamentul Tsubo și tratamentul durerii.
    - Specializată în masajul Shiatsu și masajul terapeutic, cu o experiență de 8 ani in domeniu, este alături de oameni pe care îi slujește cu drag și cu nădejdea de a aduce alinare și bucurie în viața lor.
Vă așteptam să o cunoașteți și voi în cadrul unui masaj!