Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare definitive BARBATI cu Venus Epileve, aparat cu Laser Dioda de ultima generatie aparut in 2020! Alege cea mai simpla metoda de a scapa de parul nedorit! Fara durere, timp de lucru mai scurt, eficient inca de la prima sedinta, mai putine sedinte pentru rezultate spectaculoase!

900 Lei
În loc de 1.800,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Cum functioneaza
Părul crește într-un ciclu de trei etape - creștere, tranziție și odihnă. Părul răspunde cel mai bine la tratamentele cu laser în timpul etapei de creștere și aproximativ 30% din păr se află în această fază la un moment dat, ceea ce înseamnă că sunt necesare mai multe tratamente cu laser pentru a vedea rezultatele. Venus Epileve ™ vizează părul în stadiul său de creștere, prin furnizarea de energie laser direct în foliculul de păr. Acolo, acesta este absorbit de pigmentul părului, care se prăbușește și distruge foliculul, astfel încât să nu mai poată crește părul. În timp, tratamentele Venus Epileve ™ reduc permanent părul, oprind creșterea chiar la rădăcină.
RAPID ȘI UȘOR:
Tratamentul Venus Epileve ™ este conceput pentru a îndepărta rapid părul nedorit în mai puțin timp decât tratamentele tradiționale.
SIGUR ȘI COMOD:Venus Epileve ™ funcționează cu toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată, și este echipat cu un sistem avansat de răcire care vă menține pielea protejată pe tot parcursul tratamentelor.
FĂRĂ OPRIRE:
Cu siguranță și confort încorporate chiar în interior , puteți reveni în siguranță și confortabil la rutina obișnuită imediat după tratament.