Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

EPILARE DEFINITVA LASER cu cea mai buna tehnologie - Laserul Elysion PRO de la Cocoon MEDICAL, 1, 2 sau 3 sedinte! Prinde oferta cu pret wow pentru epilare zona INGHINAL TOTAL, linie alba si mustata la Kamely LASER! Rezultate garantate in conditii de maxima siguranta!

169 Lei
În loc de 460,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Brasov
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 33 de ore

Descriere

Tratamentul cu Laser Diode - Elysion de laCocoon Medical este extrem de sigur pentru organism iar rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta.
Procedura nu este dureroasa, deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical, care ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul tratamentului, facand astfel ca epilarea laser sa fie si mult mai sigura.
Tehnologia permite reglarea valorii si a timpului de radiatie in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea si desimea acestora.
Radacina firului de par, variaza in functie de zona corpului si se afla la 2-5 mm sub piele. Inovatia Laser Diode consta in faptul ca permite reglarea intensitatii razei laser astfel incat ea sa ajunga la foliculii de par si radacina pentru a o distruge definitiv, indiferent de adancimea la care se afla firul de par.
Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb radiatia laserului si se transforma in caldura.Temperatura din radacina parului ajunge la 60 – 70 de grade si astfel radacina firului de par este distrusa, fiind oprita alimentarea firului.
Intregul par de pe corpul uman se afla in 3 stadii diferite: anagen (activ), catagen (repaus) și telogen (cadere). Din aceasta cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura sedinta. Durata tratamentului variaza in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor. In medie sunt necesare 4-6 sedinte efectuate la 6-8 saptamani distanta.