Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei sa scapi de grija parului nedorit definitiv? Atunci acum este momentul! Pret avantajos pentru EPILARE DEFINITIVA LASER Diode ELYSION de la COCOON MEDICAL. Alege 1, 2 sau 3 sedinte in care vei trata 7 zone (gambe, antebrat, inghinal total, axila, linie alba, mustata, barbie) la Kamely LASER!

550 Lei
În loc de 1.350,00 Lei
Site:
Discount: 59%
Oraș: Brasov
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 32 de ore

Descriere

Tratamentul cu Laser Diode - Elysion de laCocoon Medical este extrem de sigur pentru organism iar rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta.
Procedura nu este dureroasa, deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical, care ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul tratamentului, facand astfel ca epilarea laser sa fie si mult mai sigura.
Tehnologia permite reglarea valorii si a timpului de radiatie in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea si desimea acestora.
Radacina firului de par, variaza in functie de zona corpului si se afla la 2-5 mm sub piele. Inovatia Laser Diode consta in faptul ca permite reglarea intensitatii razei laser astfel incat ea sa ajunga la foliculii de par si radacina pentru a o distruge definitiv, indiferent de adancimea la care se afla firul de par.
Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb radiatia laserului si se transforma in caldura.Temperatura din radacina parului ajunge la 60 – 70 de grade si astfel radacina firului de par este distrusa, fiind oprita alimentarea firului.
Intregul par de pe corpul uman se afla in 3 stadii diferite: anagen (activ), catagen (repaus) și telogen (cadere). Din aceasta cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura sedinta. Durata tratamentului variaza in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor. In medie sunt necesare 4-6 sedinte efectuate la 6-8 saptamani distanta.