Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Gata cu amanarile! Slabeste acum in cm si elimina celulita inestetica la Tania Center Spa! Beneficiezi de super-oferta pentru pachet 9 sedinte de Radiofrecventa, Cavitatie si Electrostimulare! Adio timp pierdut, adio diete ratate!

200 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!