Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabeste rapid si sigur cu ELECTROSTIMULARE! Vrei sa scapi de celulita inestetica si depunerile de grasime de pe coapse, fese, aripioare si colacei? Alege 5 sau 10 sedinte de tratament sau opteaza pentru varianta cu Electrostimulare si Vacuum pentru eficienta maxima!

100 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Electrostimularea este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.

Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.