Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Rejuvenare faciala fara chirurgie? HIFU – ultima tehnologie dovedita clinic pentru lifting facial si imbunatatirea aspectului liniilor fetei si ridurilor! Rezultate uimitoare chiar de la prima sedinta asupra ridurilor si pielii laxate. Salon zona Piata Victoriei!

450 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 44%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: 46 de ore

Descriere

Zona 1 - cearcane, ochi, frunte
Zona 2 si 3
Full Face
Zone HIFU
Cum functioneaza HIFU?
HIFU aduce pielii si tesuturilor de sub piele direct energia caldurii si aceasta poate stimula si reinnoi colagenul natural al pielii, imbunatatindu-i textura si reducand semnele imbatranirii. HIFU patrunde in straturile adanci si la temperaturi mai mari decat frecventele radio, tratand dincolo de derma, acolo unde structura pielii incepe sa se slabeasca. Practic se obtin rezultatele unui lifting facial fara nicio procedura chirurgicala invaziva, fara injectii.
Cui ii este recomandata procedura HIFU?
HIFU functioneaza pentru a intari muschii care sunt intariti in cazul unui lifing facial propriu-zis. Asadar, HIFU este folositor pentru o piele mai matura, fiind recomandat persoanelor peste 35 ani, dar poate fi potrivit si pentru persoane mai tinere in anumite cazuri.
Care sunt beneficiile oferite de HIFU?
Ca si procedurra complet non-chirurgicala, non-invaziva, HIFU ofera pacientilor multe beneficii in comparatie cu alte proceduri:
-siguranta si eficacitate
-alternativa mai rentabila din punct de vedere financiar la liftingul facial chirurgical
-nu necesita anestezie sau sedare
-fara incizii sau risc de infectie
-nu necesita timp de recuperare
-rezultate vizibile dupa o singura sedinta de tratament
-rezultate ce pot dura si 2 ani
Cat dureaza un tratament FaceLift – HIFU?
Durata tratamentului va depinde de zona tratata si de planul de tratament individual. O procedura a fetei si a gatului dureaza de obicei 60-90 minute. Dupa efectuarea procedurii va puteti relua activitatile normale, fara a fi nevoie sa urmati masuri speciale post-tratament.
Voi vedea imediat dupa tratament rezultate
Imediat dupa tratament veti observa o textura a pielii mai ferma, cu efect de lifitng. Dupa ce apare efectul intreg al tratamentului (4-6 saptamani dupa tratament) veti observa o imbunatatire semnificativa a conturului fetei si o reducere vizibila a liniilor fetei si a ridurilor.