Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Laminare gene si sprancene pentru un look seducator si natural! Incearca si tu cea mai populara procedura din industria de beauty! Ochii capata expresivitate si efect de lifting, ingroasa si hidrateaza firul de par cu vitamine si minerale, curbeaza genele natural!

69 Lei
În loc de 149,00 Lei
Site:
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 60
Valabil încă: 33 de ore

Descriere

Liftingul de gene/sprâncene este o explozie de curbură și culoare, o modalitate sigură și ușoară de curbare a genelor naturale și de fixare a sprâncenelor, dar în același timp extrem de spectaculoasă.
Laminarea genelor este un procedeu potrivit celor care care nu doresc extensii de gene din cauza greutăţii acestora sau disconfortului sau celor care fac pauză de la extensii şi, totuşi, vor gene voluminoase.
Un astfel de tratament ar fi recomandat tocmai pentru că ajută genele să crească mai sănătoase şi puternice.
Este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament, iar rezultatul durează până la 6 săptămâni.
Laminarea genelor/sprâncenelor se efectuează consecutiv timp de 3 luni (o dată la o lună), apoi se realizează întreținerea la fiecare 2 -3 luni. De asemenea, aduce  rezultate benefice, accelerând procesul de regenerare al genelor/sprâncenelor.
Dupa prima sedinta genele naturale se vor alungi si ingrosa cu pana la 30 %, ajungand la finalul celor 3 sedinte la un procent de peste 50%. Laminarea  genelor pot fi efectuata în aceeași zi după îndepărtarea genelor false sau extensiilor de gene.
Beneficii:
- îngroașă firul natural oferind aspect dublu de volum;
- stimulează creșterea și regenerarea genelor naturale;
- curbează genele naturale;
- hidratează în profunzime firul natural;
- genele naturale își redobândesc puterea de rezistență pierdută în urma procedurilor cosmetice agresive ( aplicarea anumitor produse cosmetice, a genelor false sau a extensiilor de gene);
- ochii capătă o expresivitate naturală cu efect de lifting; 
- hrănește geana/sprânceana naturală cu vitamine și minerale.
 
 Procedura de Laminare și Botox este interzisă persoanelor care:
- au suferit o operație chirurgicală în jurul ochilor, până la reabilitarea zonei;
- au intoleranță  la una dintre substanțele componente ale tratamentului;
-prezinta orice fel de infectie la ochi .
 După finalizarea procedurii se recomandă ca:
- în primele 24 ore să se evite expunerea la aburi și apă (nu se spală zona);
- nu se aplică nici o soluție și nici un produs cosmetic în zona ochilor;
- se evita atingerea genelor/sprâncenelor sau frecarea la ochi;
Nu se recomandă nici folosirea rimelului decât după o zi de pauză de la tratament. De asemenea, este indicat să ai puțină grijă la modul cum dormi pentru că acestea s-ar putea ciufuli și ar putea rămîne sub acea formă. După aceste ore, feel free to do anything!  Să te machiezi cu ce vrei, să te demachiezi cu ce vrei, să faci baie, să înoți, să orice!
Laminare gene: ce produs se aplică pe gene?
Laminarea se realizează cu Vitamin Lash Botox, tratament excepţional cu 14 ingrediente funcţionale. Acest tratament conţine ulei de Jojoba, vitamina A, glicerină, pantenol B5 ( întăreşte şi hrăneşte ţesutul), acid hialuronic (oferă luciu), ulei de argan, vitaminele E şi F, ulei de migdale, vitamina B, ulei de macadamia, vitamina K, piridoxină B6, uleiuri natural, keratină, colagen. Tratamentul nu conţine parabeni, parafină, uleiuri minerale, silicon, formaldehide.
Trebuie să fac vreo pregătire în prealabil?
Nu este nevoie. Ideal și imperios necesar este să vii nemachiată. Dacă nu, se mai prelungește puțin timpul, deoarece este necesară o demachiere perfectă a ochilor.