Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare corporala cu Criolipoliza CRYOGEN! Distruge definitiv pana la 40% din grasimi si te scapa de 1-2 numere la haine intr-o singura sedinta! Procedura nedureroasa cu rezultate garantate! Aparatul are 2 capete - oferta valabila pentru femei si barbati!

300 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 40%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 35
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Criolipoliza CRYOGEN aduce cu sine o tehnologie complet non-invaziva, cu rezultate ce rivalizeaza cu operatiile estetice chirurgicale. Aparatul dispune de 2 capete de tratament care actioneaza simultan, pentru o mai mare eficienta a sedintei de tratament.  Fiecare capat dispune de controlare independenta prin touch screen. Cryogen combina criogenarea cu 8 fascicule de laser soft 640 nm si cu vacuum precis, dispus omogen prin 10 duze convergente, pentru a obtine rezultate mult mai bune. Capatul de tratament permite obtinerea unei temperaturi minime reglabile intre -5o C si 5o C.
Cum functioneaza Cryogen? Un aplicator neinvaziv este pozitionat pe zona dorita cu scopul de a extrage energie calorica din stratul de grasime aflat dedesubt, in acelasi timp protejand epiderma, nervii, muschii si celelalte tesute. Celule adipoase astfel racite intra astfel in apoptoza (formă a morții celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca răspuns la un anumit semnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.
Criolipoliza, procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele sau bratele.
Este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.
In timpul procedurii, expunerea la temperaturi joase declanseaza procesul de apoptoza, ceea ce duce la declansarea cytokinelor (molecule de natură proteică ce transmit informații între celule diferite) si a altor mediatori inflamatori.
Astfel, celulele inflamatate digera gradual pe cele adipoase afectate in lunile de dupa procedura. Lipidele din celulele adipoase sunt emanate si transportate de sistemul limfatic spre procesare, asemenea grasimii din mancare. Din cauza faptului ca acest proces de curatare a lipidelor este gradual, nu exista o schimbare daunatoare in lipidele din sange sau in procesul de functionare al ficatului.